Hirdetés

Mégsem zár be a The Old Reader!



|

Újból lehet regisztrálni, támogatást kaptak a fejlesztők.

Hirdetés

Hétfőn szomorú hírrel szolgált a The Old Reader hírolvasót fejlesztő és üzemeltető csapat, ugyanis az utóbbi hónapok rendkívüli erőfeszítéseibe belefáradt trió a regisztráció bezárása, továbbá az új felhasználók kipaterolása mellett döntött.


Tegnap váratlanul 180 fokos fordulatot vettek az események, ugyanis az olvasó blogjában megjelent nyúlfarknyi tájékoztatás alapján sikerült segítséget szerezni, így újból megnyílt a regisztráció, a szolgáltatás jövője biztosítottá vált. Ennél pontosabb részletek sajnos nem ismertek, elméletileg még a héten bővebb tájékoztatást kapunk a váratlanul hátraarcról.


A The Old Reader a Google Reader korai változatának szellemi örököse, a fejlesztésébe konkrétan azért vágtak bele a projekt megalapítói, mert nem tetszettek nekik a keresőcég hírolvasójában eszközölt fejlesztések, siránkozás helyett pedig inkább nekiálltak megoldani a problémáikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.