Hirdetés

Megújul a Firefox beállítómenüje



|

Elméletileg a 32-es változatban válik alapértelmezetté az új megjelenés.

Hirdetés

A néhány hete kiadott Firefox 29 böngészővel a Mozilla már felborzolta a változtatásokat – vagy legalábbis a jelen esetben konkrét változtatásokat – nem kedvelők kedélyeit, az Australis felület az előre várhatónak megfelelően nem mindenki tetszését nyerte el.
 

Hirdetés


Ettől függetlenül egyelőre nem ért véget a móka, ugyanis várhatóan a 32-es főváltozatban teljesen megújul a beállításokat tartalmazó menü is: ablak helyett a Chrome és Opera módjára egy fülön jelenik majd meg a frissített kinézetű felület. Sejthetően a Mozilla munkatársai némileg átvariálták a menü felépítését, az egyik fő cél láthatóan az érintőkijelzőkön való egyszerű kezelhetőség elérése volt.
 


A menü előzetes változatának kipróbálása miatt nem muszáj Aurora vagy béta Firefoxot telepíteni, a 29-es verzióval rendelkezők is átállíthatják igazra az „about:config” lap „browser.preferences.inContent” elemét, noha esetükben nem lesz teljes az új beállítópanel vizuális formázása.


(Forrás: Neowin | Fotó: Firefox Flicks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.