Hirdetés

Megújul a PDF-technológia



|

Az Adobe új, a PDF-formátumom alapuló nyomtatótechnológiával rukkolt elő.

Hirdetés

Az Adobe PDF Print Engine az Adobe PDF és JDF tartalomdefiniáló erősségét egyesítve vezérli a nyomtatási rendszereket, így a PDF nyomtatási feladatok a munkafolyamatban végig eszközfüggetlenek maradnak. Az új technológia által támogatott rendszerek segítségével könnyen tehetünk utólagos tartalmi kiigazításokat, a feladatokat átemelhetjük különböző nyomtatási rendszerekre, amelyeknek a segítségével ki is nyomtathajuk őket. A képernyőn nagy felbontásban szolgáltatott előképeket a végső fázis raszteres képprocesszoraival (RIP) megegyező leképező motor vezérli. A mai tervező szoftverekkel a felhasználók már igen bonyolult illusztrációkat dolgozhatnak ki, ami a nyomtatási feldolgozó munkafolyamatokat is nagyobb próba elé állítja. A hatékonyabb nyomtatási munkafolyamatokhoz és a magasabb fokú automatizáltság eléréséhez ipari szabványokon alapuló nyomtatási rendszerek szükségesek.

Mivel a PDF a nyomtatott tartalomszolgáltatás ipari szabványává emelkedett, az eredeti berendezésgyártók (OEM-ek) már beépítik az Adobe PDF Print Engine-t az újgenerációs nyomtatási termékeikbe. A moduláris architektúrának köszönhetően gyorsan frissíthetjük majd az Adobe PDF verziókat, így a nyomdászok minimális állásidő mellett újíthatják meg nyomtatási rendszereiket a legújabb Adobe PDF specifikációnak megfelelően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.