Hirdetés

Megújulhat a Windows 10 megosztófelülete



|

Az aktuális előzetesben már bekapcsolható egy félkész implementáció.

Hirdetés

A Windows 8-ban nagy jelentősége volt a kijelző jobb oldaláról előhívható oldalsávnak, alapértelmezetten még a telepített alkalmazások listája is ezen keresztül volt előhívható. Emellett innen lehetett elérni többek közt a rendszerszintű megosztási funkciót, amellyel például az éppen böngészett webhely linkjét tudták megosztani a különféle szolgáltatásokban a felhasználók.


Hirdetés


A Windows 10-ben már nem található meg az oldalsáv, azonban a megosztási felületet ettől függetlenül megörökölte az elődjétől a rendszer. A Windows 10 Creators Update éppen aktuális előzetesében kutatva feltűnt, hogy a Microsoft dolgozik a megosztófelület teljes áttervezésén, a félkész új implementáció már bekapcsolható a regisztrációs adatbázisban való állítgatással. Az újratervezett felület a kijelző közepén jelenik meg, és a jelenlegi oldalsávnál sokkal jobban belesimul az OS általános dizájnnyelvébe.



(Forrás: MSPU)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.