Hirdetés

Megújulhat a Windows és IE felülete



|

A böngésző 11-es verziójában kikapcsolttá vált a továbbfejlesztett védelmi üzemmód.

Hirdetés

Az önpusztító munkavállalói teljesítményértékelő programját végre elkaszált Microsoft látványos változtatásokat hajthat végre a következő Windows-ban, ugyanis mostantól Joe Belfiore, a Windows Phone divízió vezetője felel az operációs rendszer és Internet Explorer grafikus megjelenéséért.

Hirdetés


A böngésző ugyan az OS részét képezi, ám vélhetően a következő verziója is elérhető lesz majd Windows 7-en, így a frissebb kiadásra nem váltókat is érintheti a változás. Az új szoftverekről egyelőre semmit sem lehet tudni, amely nem meglepő annak fényében, hogy a pletykák alapján az új vezérigazgató kinevezéséig és céges átszervezés befejezéséig túlzottan érdemi munka nem folyik rajtuk.


Kapcsolódó hír, hogy a Microsoft tegnapi patch keddjén a Windows 8.1 rendszeren futó Internet Explorerben alapértelmezetten kikapcsolttá vált a továbbfejlesztett védelmi mód (Enhanced Protected Mode), amely az alkalmazás felhasználói állományokhoz való hozzáférését hivatott engedélyhez kötni. A pálfordulás kapcsán érdemi indoklást nem volt hajlandó kiadni a redmondi cég, valószínűleg túl sok szolgáltatás esetén volt irritáló a megléte.


A Windows 7-es Internet Explorer 10/11-ben soha nem volt elérhető a funkcionalitás.


(Forrás: The Verge, Neowin | Fotó: MIXEvent / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.