Hirdetés

Megújulhatnak az Android navigációs gombjai



|

Könnyen lehet, hogy megváltoznak az Android N szoftveres vezérlőgombjai.

Hirdetés

Az Android N jelenlegi előzetesei nem mutattak túl sok fejlődést, ami a kezelőfelület megjelenését illeti. Azonban a végleges verzióban egy fontos dolog változhat. 

Hirdetés

Az Android Police eddig megbízhatónak tartott forrása szerint a szoftveres navigációs gombok alakulnak majd át. Azt egyelőre nem tudni, hogy minden Android N-képes eszközön változnak-e, csak a Nexusokon, vagy a Google eleve meggondolja magát a módosításról. 

A gombok formái nem változnak, azonban az átlátszóságuk igen, és a home gombot a Google színei is körbeveszik. Hosszú lenyomásra ez a gomb animált visszajelzést ad. A funkciókat tekintve nem lesz újítás. 

A várakozások alapján úgy néz ki, hogy az Android N teljes neve még ebben a hónapban, rosszabb esetben július elején kiderül. Jó eséllyel a Nutella a befutó. 

A két első Android N-képes készüléket a pletykák szerint az HTC gyártja majd. Az egyik egy 5 hüvelykes lesz, a másik egy 5,5 hüvelykes modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.