Hirdetés

Megújult a GeForce Experience



|

Frissült a felhasználói felület, mostantól kötelező az NVIDIA-fiók.

Hirdetés

Bár az NVIDIA nemrég megjelent drivercsomagja még az app régi verzióját tartalmazza, a GeForce Experience-ből néhány napja már letölthető a legújabb, 3.0 verziószámmal rendelkező nyilvános béta. 

Hirdetés

A drivercsomagnak nem része még, viszont aki telepíti, sok újdonsággal találkozhat. Megújult például a felhasználói felület, amelynek két fő szekciója van. 

Az egyikben a játékbeállítások optimalizálásával lehet foglalkozni, a másikban az olyan elemekhez férhetünk hozzá, mint az Ansel, a GameStream vagy a driverfrissítések. 

Nagy változás, hogy mostantól NVIDIA-fiók is kell a GeForce Experience használatához. 

Az NVIDIA a fiókot arra használja, hogy eltárolja a játékok beállításait és egyéb tulajdonságait a felhőben, így minden eszközünk között tudjuk azokat hordozni. 

Természetesen negatívum, hogy az app rontja a betöltési időt, mivel a PC-vel együtt startol el. Az NVIDIA videokártyák használatához nem kötelező telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.