Hirdetés

Megújult a NOD32 védelme



|

Támogatja a Exchange 2007-et, és 64 bites környezetben lehetővé teszi külső keresőmotor használatát.

Hirdetés

A NOD32 levelezőszerver-védelem 2.71-es verziója 32, illetve 64 bites változatban jelent meg. Előbbi MS Exchange 5.5, 2000 és 2003 alatt, utóbbi pedig MS Exchange 2007 platformon kínál új funkciókat a felhasználók számára. Ezek közé tartozik, hogy a háttérben lezajló, karbantartás jellegű víruskeresés a korábbinál több paraméter alapján konfigurálható. Így a rendszergazdák meghatározhatják, hogy az ún. background scanning csak a levelek meghatározott körét - például egy bizonyos időperióduson belül érkezett e-maileket, vagy azokat, amikhez csatolmány tartozik - érintse, és külön szabályok hozhatók létre az egyes levélcímekre. A keresés időzíthető az üzletileg nem kritikus órákra, azaz olyankor is sor kerülhet rá, amikor a szerver terhelése alacsonyabb. Az új verzió naplófájlja emellett tartalmaz a teljesítményre vonatkozó adatokat is, melyek segítik a rendszergazdákat a konfiguráció optimalizálásában.

 

Az MS Exchange platformon futó új 64 bites NOD32 levelezőszerver-védelem lehetőséget ad külső keresőmotor használatára. Így amellett, hogy a NOD32 antivírus rendszerbe integrált, a heurisztikus víruskeresést is tartalmazó ESET ThreatSense motort a NOD32 Vezérlő központon keresztül konfigurálhatják az adminisztrátorok, a külső NOD32 motor alkalmazása a kialakított szerverkörnyezettől függően növelheti az Exchange 2007 rendszerek stabilitását és teljesítményét is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.