Hirdetés

Megújult a Windows Live



|

Új szolgáltatásokkal állt elő a Microsoft.

Hirdetés

Vegyük sorra, mit kínál a megújult Live. A Windows Live Photo Gallery fotók és videók tárolására, alapszintű szerkesztésére és rendszerezésére szolgál. A Windows Live Spaces-re való feltöltést is egyszerűsítették.

 

Az második hatalmas újítás: olvassa valamennyi emailjét egyetlen felületen! A Windows Live Mail bármilyen (nem csak hotmailes) fiókhoz leegyszerűsíti a csatlakozást. A desktop klienssel egyesíthetjük fiókjainkhoz, közös címlistát készíthetünk, mobiltelefonon keresztül levelezhetünk. Ilyet is láttunk már azért.

 

A már említett Live Spaces is előrukkolt a már kötelezőnek mondható szolgáltatásokkal: blogírás, RSS és társai - mindent megoszthatunk mindenkivel, mint jó Web 2.0 netpolgárok. A Live Writer a blogírásban segít: offline formálhatjuk meg bejegyzéseinket, majd innen tölthetjük fel blogszolgáltatónkhoz.

 

A már szintén említett - és szintén kötelezőnek tekinthető - mobil hozzáférést is frissítette a Microsoft: a Windows Live for Windows Mobile kliens- vagy böngészőalapú hozzáférést biztosít a Live oldalakhoz.

 

A felsorolt eszközök innen tölthetők le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.