Hirdetés

Megújult az MPP Desktop spamszűrő



|

Új funkciókkal egészült ki és már Win98-on is fut a magyar spamszűrő.

Hirdetés

A program aktuális verziója a kéretlen levelek hat különböző módszer szerinti szűrése mellett grafikonokkal szemlélteti az utolsó 24 órában, egy hétben, illetve egy hónapban beérkezett levelek arányát. A kiválasztható grafikonok segítségével nyomon követhető a fekete és fehérlisták működése, valamint a beérkező „jó” levelek, spamek és vírusok száma.

 

 

mpp34.jpg

 

 

Az MPP Desktop legfrissebb változata már szinte bármilyen Windows operációs rendszeren futtatható, ez alapkövetelmény, hiszen sok felhasználó gépén még ma is Windows 98/Me található. A termék a Windows 2000, XP és Vista tulajdonosok számára továbbra is a megszokott, megbízható védelmet jelenti a kéretlen levelek áradata ellen.


Levélszűrés többfelhasználós rendszerben

Az MPP Desktop 3.4 több Outlook postafiókot is képes egyszerre kezelni, és a nagyméretű levelek letöltésére újratervezett programkódot is tartalmaz. Az MPP Desktop további újdonsága, hogy több felhasználó által is gond nélkül használható ugyanazon a számítógépen, így elég csak egyszer, egy felhasználó által telepíteni.


Frissített szűrőmotorok a képes spamek ellen

Az MPP Desktop hat szűrőmotorját a legfrissebb változatokra cserélték a fejlesztők, így a magyar fejlesztésű spamszűrő a képekben érkező spameket is kiemelkedő pontossággal ismeri fel. A négy kereskedelmi gyártó (Cloudmark, MailShell, NOD32 és Sophos) által szállított szűrőmotorokat további két nyílt forráskódú szűrő egészíti ki, így nyújtja az MPP Desktop a piac egyetlen, hatszoros védelmet nyújtó asztali levélszűrő szolgáltatását.

 

*

 

Bár újságunk áprilisi számának lemezmellékletén még egy korábbi MPP Desktop verzió található meg, az újságban fellelhető regisztrációs kód segítségével olvasóink már az új változatot is ingyenesen használhatják. Az új verzió letölthető a termék honlapjáról, de a korábbi verzió is automatikusan frissíti magát az internetről.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.