Hirdetés

Megváltozik a GeForce driverek terjesztése



|

Negyedévenként egyetlen frissítés lesz letölthető az NVIDIA weboldaláról.

Hirdetés

A jelenlegi generációs játékkonzolok mindegyike AMD Radeon grafikus chipet használ, így az NVIDIA a korábbinál is jobban szeretne a számítógépes játékosok kegyeiben járni. Ez elsősorban a gyakori Game Ready meghajtófrissítésekben, továbbá a GeForce Experience segédprogram fejlesztésében nyilvánul meg.

Hirdetés


A vállalat ma bejelentette, hogy a belátható jövőben ugyan nem fognak megváltozni a prioritásai, azonban a driverfrissítések terjesztésében lesz némi pályakorrekció. A gamerek mindig a legfrissebb meghajtóval szeretnének rendelkezni, számukra az NVIDIA lényegében kötelezővé fogja tenni a GeForce Experience program telepítését, csak ezen keresztül kaphatják majd meg azonnal a legfrissebb Game Ready meghajtókat. Ezen felül regisztrálni is kell majd a GeForce Experience használatához, azonban nem egyértelmű, hogy a begyűjtött e-mail címeket mire kívánja majd használni a vállalat.


A nem kifejezetten core gamereknek továbbra sem kell majd telepíteniük a GeForce Experience programot, azonban enélkül csak olyan negyedévente kapnak majd friss drivert a videokártyáikhoz. Az eddigiektől eltérően a vállalat nem teszi majd letölthetővé az összes friss változatot a weboldalán keresztül.


Az NVIDIA szerint a változtatásoknak két oka van: egyrészt ezzel szeretnék rávenni a gamereket a GeForce Experience használatára, másrészt pedig nem kívánják folyamatosan frissítésekkel nyaggatni azokat, akik nem kívánják telepítgetni a számukra haszontalan, de legalább gyakran érkező Game Ready meghajtókat és hotfixeket.


A változtatásokat decemberben vezeti be az NVIDIA.


(Forrás: PC World)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.