Hirdetés

Megvan, hogy hová viheted a kajapornód



|

A Google megtalálta, hol lehetne hasznosítani a kajás fotókat.

Hirdetés

A Google mostantól tudni akarja, hogy mit vacsoráztunk. Az Android Police értesülései szerint a cég megkezdte egy új funkció tesztelését a Google Maps appban, ami automatikusan észleli azokat a képeket, amelyeket valaki éttermekben vagy más, kaját felszolgáló helyeken készített. 

Hirdetés

Ezek utána hozzákapcsolhatóak lesznek a helyhez. A funkció egyelőre csak a Local Guides program keretében érhető el azok számára, akik több mint 50 értékelésben vettek már részt. 

Érdekesség, hogy a Google-nek volt már egy kajafotós szolgáltatása, a Tablescape. Ezt idén végül leállították, mert átcsoportosították a rá szánt erőforrásokat - azonban az ötletet más appokban viszik tovább. 

A mostani próbálkozás ugyan nem önálló app, de úgy tűnik, hogy otthont jelent majd a kajás képeknek. Elvégre a mai világban már senki nem eszik ételt úgy, hogy azt előbb ne fotózná le. Így legalább értelme is lesz a dolognak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.