Hirdetés

Mely programok futnak a Vistán?



|

A Microsoft közzétette a Vistát támogató szoftverek listáját.

Hirdetés

A Microsoft két csoportra osztja a Vistával kompatibilis szoftverek listáját. Az első a Certified for Windows Vista: ide kerülnek azok a programok, amelyek minden tekintetben megfelelnek a Microsoft által felállított követelményeknek (biztonság, kompatilbitás, megbízhatóság, megfelelő telepítő- és eltávolító folyamatok).

A második listába -- Works with Windows Vista -- azok a régebbi szoftverek kerültek be, amelyek működnek a Microsoft legújabb operációs rendszerén.

 

A Microsoft folyamatosan teszteli a piacon lévő régi és új szoftvereket, ezért a lista még nem végleges. A lista megtekinthető és a változások nyomonkövethetők a Microsoft weboldalán.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.