Hirdetés

Melyek a legjobb androidos antivírusok?



|

Az AV-Test sorba rendezte a legjobb biztonsági programok listáját.

Hirdetés

Biztonsági programot nem mindig könnyű választani, és bizony Android platformon még nehezebb a feladat annak, aki nem jártas az effajta szoftverek világában. Szerencsére az AV-Test most mindenkinek a segítségére van, ugyanis a januári jelentésében 30 különböző biztonsági appot tesztelt

Hirdetés

A listában védelem és használhatóság alapján rendezhetjük sorba a találatokat, egy adott elemre kattintva a részletes adatok mellett pedig linket is találunk a Google Play áruházban található alkalmazáshoz. 

A legnagyobb pontszámot (mindkét kategóriában 6-ból 6-ot) az alábbi programok érték el: Avira Free Android Security 3.0; Bitdefender Mobile Security 2.6; G Data Internet Security 25.0; Kingsoft Mobile Security 3.3; KSMobile Clean Master 4.0; KSMobile CM Security 1.0; McAfee Mobile Security 3.1; Qihoo 360 Mobile Security 1.5; Trend Micro Mobile Security 3.5; TrustGo Mobile Security 1.3. 

Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy van-e szükségünk Androidon efféle biztonsági programokra? A szakértők elemzései szerint mindenképp, a Google és társai szerint csak a saját üzletüket szeretnék reklámozni a felek. Döntsünk bárhogyan, az AV-Test jó kiindulási alapot adhat a gondolkodáshoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.