Hirdetés

Mentésre tanít az augusztusi PC World



|

A legjobb adattárolókkal és backup megoldásokkal érkezik friss lapszámunk, amely mellé két teljes verziós szoftvert és a Gépépítők kalauzát is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Hitegethetjük magunkat, ám sajnos egy mentés nem mentés. Féltett fájljainkat érdemes legalább két egymástól különböző helyre elhelyeznünk, amelynek eszköze lehet HDD, SSD, hálózati adattároló, egy pendrive, vagy éppen a publikus felhő. Melyiket érdemes választani? Friss magazinunkban bemutatjuk a különféle adattároló megoldások előnyeit és hátrányait, valamint azokat a backup technológiákat, amelyekkel biztonságban tudhatod kedvenc családi képeidet és nélkülözhetetlen fájljaidat. Sőt, a lapon belül a legjobb 500 GB-os SSD-ket is megversenyeztettük, amelyek az elmúlt hónapokban csendben megfizethetővé váltak.

 



Tesztlaborunk több mint 25 terméket izzasztott meg a nyár legmelegebb hónapjában, így friss magazinunkból feketén-fehéren kiderült, hogy az új generációs Radeonok (R9 380) közül melyik a legjobb vétel, illetve hazánkban elsőként az Intel Skylake processzorokat is kipróbálhattuk, amelyekről részletes tesztet olvashattok a lapon belül.

Szoftveres különítményünk sem nyaralt. Alaposan átvizsgáltuk a Windows 10-et, hogy kiderüljön megéri-e váltani a friss rendszerre, illetve annak is utánajártunk, hogy a Windows 7 és Windows 8.x felhasználóknak mire érdemes odafigyelniük az upgrade során. Ezen felül a hét leggyakoribb biztonsági tévhitet is leleplezzük, illetve megmutatjuk azt is, hogy miként védheted meg mobilfüggő gyermekeidet a modern fenyegetésekkel szemben.

 



A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, ráadásul a PC World magazin vásárlói ingyen tölthetik le legújabb Gépépítők kalauza kiadványunkat. Ismét két teljes verzióval készültünk: az Ashampoo Privacy Protectorral hatékonyan megvédhetjük privát életünket, míg a Xara Web Designer Silver 7 egyszerűen kezelhető weblapkészítőt ad a kezünkbe.

További témáink részletesebben:



Te ölted meg a mozit!

Kongó mozitermek kontra milliós kasszasikerek. Kényelmes otthoni stream kontra közösségi filmélmény. Hova tovább, mozikultúra?

Adattárolók előnyei és hátrányai

Elengedhetetlen kellékek a különféle adattárolásra alkalmas eszközök, ám nem egyszerű megtalálni az optimális kimenetet. SSD, HDD, pendrive, vagy esetleg felhő? segítünk választani

Nagy Windows 10-teszt

Megmutatjuk, hogyan térj át kötöttségek és fejfájás nélkül a Windows 10-re, és az új rendszer melyik újdonságát próbáld ki először.

Félterás SSD-k

Végre megfizethetővé váltak az 500 GB-os SSD-k, áruk ráadásul még tovább zuhanhat. Leteszteltünk hat fejlett adattárolót.

 

Hirdetés


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.