Hirdetés

Merevlemezmentő alkalmazás a PC WORLD olvasóinak



|

Májusi teljes verziónk, a Paragon Drive Backup 6.0 segítségével merevlemezekről vagy azok partícióiról készíthetünk biztonsági mentéseket. A szoftver olvasóink számára ingyenes.

Hirdetés

A szoftver telepítése kezdők számára sem fog gondot okozni, használatához azonban internetes regisztráció szükséges. A telepítést követő lépésben ki kell kiválasztanunk, hogy mely programösszetevőket szeretnénk telepíteni számítógépünkre. Érdemes a két opcionális összetevőt – az Image Explorert és CD/DVD Recordert – mindenféleképpen felrakni, mert nem foglalnak el sok helyet, és kiegészítik a Drive Backup képességeit.

A korábban közreadott, hasonló módon kezelhető Paragon Partition Manager, valamint a mostani Paragon Drive Backup segítségével olvasóink immár teljes lemezkezelő – partícionáló-adatmentő – csomaghoz juthatnak hozzá.


A PC World olvasói számára ingyenes szoftver egy valós mentési projekten keresztül bemutatott kezelési leírása a magazin májusi számában olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.