Hirdetés

Mérhető-látható változások a Vista SP1-ben



|

55 oldalas a hivatalos dokumentum.

Hirdetés

Már mindenki kíváncsian várta, hogy a Microsoft Windows Vista első javítócsomagja milyen lyukakat foltoz be, illetve mely területeken hoz lényeges változást, újítást és frissítést. A Microsoft közzétett egy 55 oldalas listát (angol nyelven), amiben összefoglalata az összes fontos javítást és változtatást. A dokumentum végén tételesen megtalálható a szervízcsomagban fellelhető összes eddig megjelent egyedi javítás, továbbá a hozzájuk tartozó Microsoft Tudásbázis hivatkozás is.

 

A dokumentumok pdf és xps formátumban egyaránt letölthetők innen: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d69c4e1b-c81a-41be-b1f5-66e615ba5912&DisplayLang=en

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.