Hirdetés

Mesterséges intelligencia kategorizálja a Google Play Áruház appjait



|

A Google mesterséges intelligenciával segít abban, hogy könnyebben megtaláljuk, amit keresünk.

Hirdetés

A Google mostantól mesterséges intelligencia segítségével kategorizálja az androidos appokat a Google Play Áruházban. 

Hirdetés

A Google neurális hálózata feldolgozza az appok neveit és leírásait, majd megpróbálja kitalálni, hogy melyeket jelenítse meg a keresési találatok között. Ez főként akkor számít, ha nem egy konkrét app nevére keresünk rá. 

Természetesen egyelőre emberi segítségre is szüksége van a technológiának - az emberek dolga az volt, hogy megtanítsák rá a rendszert, mennyire adott pontos találatokat, mennyire kategorizált jól, és hogyan lehetne még jobb. 

Mivel mára már rengeteg appból lehet válogatni, ezért a felfedezhetőség mindenki számára kihívás. A Google és az Apple dolga az, hogy megtalálja az egyensúlyt a legújabb és a legnépszerűbb appok között, miközben kiszűri a kártékony szoftvereket és a túlságosan lelkes fejlesztők manipulatív módszereit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.