Hirdetés

Mesterséges intelligenciát vesz a Samsung



|

A Samsung a Vivre vetett szemet, amelyet a Siri megalkotói hoztak létre.

Hirdetés

Az idén mutatkozott be a Viv mesterséges intelligencia platform, amelyet a Siri megalkotói közül ketten hoztak létre. Ez egy sokkal nyíltabb megoldás, amely harmadik féltől származó szolgáltatásokat is képes használni. 

Hirdetés

A Viv Labs májusban mutatott egy nagyobb demót, azonban a nyilvánosságnak eddig nem adott semmit. 

A Samsung elárulta, hogy felvásárolja a Viv Labst, vagyis a Viv jó eséllyel benne lehet a Samsung jövőbeli termékeiben és okostelefonjaiban. 

A Samsung egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mit tervez a Vivvel, de a virtuális személyi asszisztensek mellett kitart. Vagyis nem szeretne lemaradni azok után, hogy az Apple, az Amazon, a Google és a Microsoft is gőzerővel fejlesztik a saját megoldásaikat. 

A Viv várhatóan önálló cégként működik tovább, de azt nem tudni, hogy más márkájú készülékeken találkozunk-e majd a munkájukkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.