Hirdetés

Mesterséges intelligenciával jön a Google új üzenetküldője



|

Okosított üzenetküldőn dolgozik a Google, a célkeresztben a Facebook Messenger.

Hirdetés

Az elmúlt években nagyon sokat változott és fejlődött az azonnali üzenetküldésre alkalmas szolgáltatások mezőnye, és persze elképesztő mértékben népszerűek is lettek. Sok manapság már szinte bármire alkalmas, és hamarosan még többet várhatunk az ilyenektől. 

Hirdetés

A Google kicsit lemaradt a többiekhez képest, a jelenlegi legjobb üzenetküldőjét, a Hangouts nevű megoldást ugyanis a legtöbben csak szöveges és videós chatelésekhez használják. 

A The Wall Street Journal jelentése szerint a Google azt tervezi, hogy bemutat egy új üzenetküldőt, amely nagyban épít a mesterséges intelligenciára. 

Az új üzenetküldőben lennének chatbotok, amelyek képesek az appon belül válaszolni az egyes kérésekre, utasításokra. Elég feltenni egy kérdést, majd azonnal jön a válasz. 

Mindez jól hangzik, elvégre már a Google Now tartalomhoz kapcsolt személyi asszisztense is remek segítség a kereséseknél mobilon. 

Az egyik legnagyobb célpont a Facebook lesz, amely agresszív taktikával népszerűsíti a Messenger appot: az nem csak chatelésre jó, de kapott virtuális személyi asszisztenst emberi támogatással, illetve lehet vele fizetni és Ubert rendelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.