Hirdetés

Microsoft: az Office 2010 a legkelendőbb a fogyasztói piacon



|

Az Office történelmében a mindössze 6 hónapja piacra dobott Office 2010 a legkelendőbb.

Hirdetés

Hat hónap telt el azóta, hogy a Microsoft útjára indította az Office 2010-et. A redmondi óriás már most figyelemreméltó tényt közölt a szoftvercsomaggal kapcsolatban. Állításuk szerint az Office történelmében az új verzió fogyik a leggyorsabban a fogyasztói piacon.

 

A Microsoft szerint átlagosan egy Office 2010 licencet adnak el minden egyes másodpercben, a szoftvercsomag megjelenése óta. Ha ez nem lenne elég, a legutóbbi hat hónapban az Office webes alkalmazásait több mint 30 millió ember használta világszerte, feladatai elvégzéséhez.

 

A redmondiak azt is hozzátették, hogy az amerikai piacon is jól szerepel az Office. 2010-zel immáron sorozatban nyolcadik éve, hogy minden esztendőben a Microsoft Office a legkelendőbb szoftver az Amerikai Egyesült Államok piacán.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.