Hirdetés

Microsoft Comfort Curve billentyűzet



|

Attól függetlenül, hogy úgy néz ki, mint egy napon felejtett bakelit lemez, még hasznos és kényelmes.

Hirdetés

Bizonyára örülnek a "kanyarbillentyűzetnek" azok, akik egész nap kifordult csuklóval gépelnek, mert augusztustól megveheti a Microsoft klaviatúráját. A háromezresnek becézett, hagyományos QWERTY billentyűzet kialakítása nem fárasztja, vagy legalábbis sokkal kisebb mértékben terheli a csuklót és az alkart, mint normál társai. Érdekessége még, hogy a megszokott három visszajelző (NumLock, CapsLock, ScrollLock) az eszköz jobb alsó sarkába került. Kinézetre sem csúnya, bár a görbe vonal nem túl megszokott, de szívesen látnám a dobozát is. Ára húsz dollár lesz, amit nem nevezhetünk soknak cserébe azért, hogy komfortosabban csépelhessük a billentyűzetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.