Hirdetés

Microsoft Habu



|

Microsoft és Razer összefogás eredménye: egy profi, játékos egér

Hirdetés


Az új egér alapjait a Razer szolgáltatta, amely a Razer Precision pozícionáló rendszerének hála, 2000 dpi-s felbontásra képes. Az egér felbontása több fokozatban, akár játék közben is változtatható. Az ergonómikus kialakítás mellett a külcsínt sem feledték, a ledeknek köszönhetően a Habu kék fényárban úszik. A játékos igényeket szem előtt tartva hét gomb került az egérre, amelyeket igény szerint programozhatunk. Érzékelője 20 G gyorsulásig, és 114 cm/s sebességig működik megbízhatóan.Várható októberi érkezésekor 69,95 dolláros áron, azaz mintegy tizenötezer forintért juthatunk hozzá. A gyártók információ szerint, a jövőben további közös eszközök bemutatásának lehetünk tanúi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.