Hirdetés

Microsoft Hotmail: jönnek az e-mail alias-ok



|

Egy fiókhoz összesen 15 alias készíthető a Microsoft szolgáltatásának keretén belül.

Hirdetés

Sok ember rendelkezik több e-mail-fiókkal is, ami nem rossz dolog, azonban néha kellemetlenséget is okozhat. A Microsoft úgy döntött, a meggyőzés és a biztonság kettősségében bemutatja a frissített Hotmailt, amely lehetőséget kínál arra, hogy alias-okat hozzunk létre, vagyis "hamis" e-mail címeket.

 

Ezeket az alias-okat bárhogyan elnevezhetjük, és ezeket megadva biztonságban marad az eredeti címünk, ha a "hamisat" megadjuk egyes weboldalakon, hirdetésekben, különböző szolgáltatásokhoz. Az alias-okon keresztül érkező levelek a fő Hotmail-fiókba lesznek átirányítva, illetve külön mappa is megadható nekik beérkezési célként.

 

Ha valami rosszul sikerül, és az egyik alias-ra nagyon sok kéretlen levelet kapunk, akkor azt egyszerűen törölhetjük. A Microsoft a felhasználók számára e-mail-fiókonként összesen 15 alias létrehozását engedélyezi, azon belül pedig évi 5 darab beállítására nyílik lehetőségünk.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.