Hirdetés

Microsoft-javítás AMD Bulldozerhez, Windows 7 alá



|

Hivatalosan is megérkezett a teljesítményjavító csomag.

Hirdetés

Az AMD bejelentése után hivatalosan is megérkezett egy korábban már kiszivárgott, majd eltűnt javítás, amely az AMD Bulldozer architektúrára épülő processzorainak teljesítménynövelésére hivatott, Windows 7 operációs rendszer alatt.

 

A Windows 8 alatti kezdeti teszteknél még 10 százalékos javulást reméltek az AMD-nél, azonban a fejlődés mértéke végül csupán 1-2 százalék lett. Emellett az AMD tesztjei szerint a kifejezetten hardverigényes programoknál, amelyek például az FX-8150 mind a 8 magját kihasználják, nem várható javulás.

 

A tavaly decemberi incidens után - melyben a Microsoft kiadott egy ilyen javítást, visszavonta, az AMD pedig meglepődve árulta el, hogy két félkész csomagon dolgoznak - a sunnyvale-i vállalat kénytelen volt elárulni, hogy az idei első negyedévben érkezik meg a KB2645594 és a KB2646060 számú javítás. Bár a gyorsulás mértéke nem látványos, természetesen ingyenes.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.