Hirdetés

Microsoft Laser Desktop felújítva



|

Ráncfelvarrott egér-billentyűzet kombó, továbbra is jobbkezeseknek.

Hirdetés

Valamikor szeptemberben kerül a boltok polcaira az áttervezett Microsoft Laser Desktop 6000. Az új dizájn egy kicsit karcsúbb lett mint elődje, ugyanis az extra funkciókért felelős gombok nagy része átkerült a bal oldalról a készülék tetejére. Ennek köszönhetően átalakult a billentyűzet felső elrendezése is, és jó néhány új extra gomb került a felső szekcióba. Az többi gomb elrendezése is megváltozott egy kicsit, és átalakították a funkcióbillentyűk kinézetét is.

microsoftbill.jpg

 

A billentyűzet továbbra is a Microsoft által favrizált hullámosan "megtört" dizájnt használja, a csuklótámasz bőrből készült és a cég állítása szerint az új elrendezés még ergonómikusabb lett, mint elődje volt. Az egeret viszont teljesen lecserélték. Az új rágcsáló jóval nagyobbnak tűnik, mint az eddig megszokott Microsoft modellek. Egészen egyedi, nagyon kényelmesnek tűnő formájának egyetlen hibája van: balkezesek számára továbbra is használhatatlan a kialakítás miatt. A termék ára körülbelül 100 dollár lesz, és bizonyára nálunk is kapható lesz az ősszel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.