Hirdetés

Microsoft: nesze nektek, Start gomb!



|

Bemutatkoztak a vállalat legújabb saját márkás egerei.

Hirdetés

A Windows 8 kapcsán a Microsoftot egyik legtöbbet ért kritikát a Start menü hiánya jelenti, bár elméletileg a június végén debütáló Windows 8.1 (Blue) frissítésben opcionálisan megjeleníthető lesz a Tálcán egy Kezdőképernyőt megnyitó ikon. A vállalat ettől függetlenül biztosra akar menni a mágikus vezérlőszerv kapcsán, így még a legújabb egereire sem volt rest rátenni.


Tegnap a vállalat két új modellel bővítette a vezeték nélküli egereinek sorát, az érdekesebbik modell az „asztali” használatra szánt Sculpt Comfort Mouse. A rágcsáló oldalán lévő kék sáv lenyomásra a billentyűzeten lévő Windows gomb funkcionalitását nyújtja, plusz Windows 8 esetében a felületén felfelé húzva az ujjat váltogatni lehet a megnyitott modern alkalmazások közt, míg felfelé húzással a futó programokat felsoroló hasáb nyílik meg.


A periféria inkább noteszgépes használathoz tervezett Sculpt Mobile Mouse társa már szerényebb ezen téren, csupán egy dedikált Start gombot kapott, ám ennek a görgőjével is négyféle irányba lehet scrollozni. A Sculpt Comfort Mouse és Sculpt Mobile Mouse termékek ajánlott végfelhasználói ára ilyen sorrendben 40 és 30 dollár, a piacra kerülésük júniusban esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.