Hirdetés

Microsoft segítség a Firefoxnak



|

Rendhagyó ajánlatott tett a Microsoft a Mozilla fejlesztőinek

Hirdetés

Az találkozó célja, hogy a két csapat közösen készíthesse fel az Internet Explorer egyik nagy riválisát a Vistán való problémamentes futásra.

Sam Ramji, a Microsoft egyik vezetője levélben intézett meghívást a Mozilla csapatának. A levél szerint a szoftveróriás különös figyelmet kíván szentelni a különböző programok problémamentes futtatásának Vista operációs rendszeren, ezért külsős fejlesztőket is be kívánnak vonni a programba. A Mozilla emberei persze nagy örömmel vették és természetesen elfogadták az ajánlatot, ami nemcsak a böngészőjüket, hanem a Thunderbird nevű levelezőrendszerüket is érinti. A firefoxosok több Microsoft újítás iránt is érdeklődnek, amelynek középpontjában az IE 7 védett módja és RSS támogatása áll, továbbá szívesen vizsgálnák annak lehetőségét, hogyan működhetne együtt szoftverük a Vista naptárával és címjegyzékével. A hírek szerint a Vista decemberre lesz rajtkész állapotban, ezért valószínűleg a kompatibilitási vizsgálatok és tesztek is ez időtájt kezdődnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.