Hirdetés

Microsoft Sidewinder Mouse - Drágán rosszat



|

Ezúttal egy régi, de sokak számára kellemes emlékeket idéző név tér vissza.

Hirdetés

A Sidewinder a Microsoft régi márkaneve kifejezetten játékra szánt beviteli eszközökhöz. A csomagban 5 és 10 grammos súlykészleteket találunk, ezeket ízlésünknek megfelelően különböző helyekre és darabszámban helyezhetjük el a rágcsáló belsejében. Rögzítőket is kapunk - ha ezeket asztalunkra helyezzük, biztos helyre csíptethetjük a kóricáló kábeleket. Három garnitúra különböző tapadású csúszótalpat is mellékelnek hozzá, amelyeket igényeinknek megfelelően cserélgethetünk.

 

sidewinder1.jpg

 

Maga az egér 2000 dpi felbontású optikai szenzorral szerelt, vezetékes típus. Bár jól összerakott, anyagválasztását tekintve az „érdekes" jelző meglehetősen erőtlen. Oldalai kellemes tapintású, kissé gumis műanyagból vannak, a görgő és a két oldalsó gomb pedig fém. Tenyerünkkel és ujjainkkal a felső rész érintkezik a legtöbbet: ez száz százalékig a számítógépházak előlapjának anyagából készülő, mesterkélten érdes tapintású műanyag. Óriási baklövés!

 

sidewinder2.jpg

 

A következő hiba a formatervezéssel és az ergonómiával kapcsolatos. A különleges kialakítás játék közben valóban precíz fogást biztosíthat, normál használat esetén azonban rettenetesen kényelmetlen. Nem fektethetjük rá a tenyerünket: görcsös ujjtartással kell irányítanunk, miközben csuklónkat az egérpadhoz szorítjuk.

 

Remek technológiai bemutatóval szolgál ez az eszköz, de használhatóságát tekintve sajnos nem túl jó.

 

Névjegy:

Termék: Microsoft Sidewinder Mouse

Forgalmazó: Microsoft Magyarország Kft.

Ár: 18 990 Ft

 

Adatok:

  • 2000 dpi-s lézeres szenzor
  • USB-csatolófelület
  • Egyedileg súlyozható
  • Cserélhető csúszótalpak
  • Piros világítás
  • LCD-kijelző

 

Értékelés:

Microsoft Sidewinder Mouse

Előny: jó megjelenésű

Hátrány: kusza anyagválaszték, kényelmetlen

Teljesítmény: 61

Szolgáltatás: 88

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.