Hirdetés

Microsoft Surface: megérkezett az első Service Pack



|

Megjelent az első Service Pack a Microsoft Surface-hez.

Hirdetés

 

Azt még nem tudni, hogy az új Surface mikor jelenik meg, azonban a tíz legjobb Surface-alkalmazás után most  újabb érdekesség érkezett a platformra: a Microsoft kiadta az első Service Packot.

 

A redmondiak a 2009-es TechEd-en eredetileg már május 11-én bemutatták az új csomagot, amit meg is osztottak felhasználóikkal. A frissítések leginkább a fejlesztők számára előnyösek - ez nem is túl meglepő, hiszen a Surface felhasználói tábor jelenleg nem éppen hatalmas.

 

A végfelhasználók számára leginkább azzal kedveskedtek a javítócsomagban, hogy rendszerüket új módon állíthatják be, és ehhez nincs szükség többé egy másik külső kijelzőre. Azt nem tudni, hogy a beállításokhoz továbbra is kell-e billentyűzet és egér.

 

A 13 000 dolláros interaktív csodaasztal egyébként jelenleg főleg luxusyachtok kiemelkedő extrájaként kedveskedik a vásárlóknak.

 

surface-boat.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.