Hirdetés

Microsoft Windows Live magyarul



|

Itthon is elérhető Windows Live szolgáltatás. Személyre szabható magyar nyelvű induló oldallal, webes keresővel és vírusirtóval startol a népszerű szolgáltatás.

Hirdetés

Magyarországon havonta körülbelül 1,34 millió ember használja az MSN Messengert és 900 ezren az MSN Hotmail levelezőrendszert, havonta összesen mintegy 1,5 milliárd üzenetet küldve. Ezen tényekre alapozva a Microsoft Magyarország biztos abban, hogy a magyar piac érett a Windows Live bevezetésére. „A Windows Live magyarországi bevezetésével rövid távú céljaink között szerepel, hogy egy éven belül a piacvezetők között legyünk, hosszú távú tervünk pedig az, hogy 5%-os piaci részesedést érjünk el.” – nyilatkozta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Együtt, biztonságban
A személyes internet szolgáltatások és szoftverek új eszköztárát felvonultató Windows Live célja, hogy egyetlen helyen hozza össze a felhasználó számára legfontosabb kapcsolatokat, információkat és témaköröket, s hogy mindezt a felhasználó PC-jére, eszközeire és a webre is kiterjedő, bővített biztonsági funkciókkal valósítsa meg. A rendszert kibővített biztonsági központtal szerelték fel, amely ingyenesen használható vírusellenőrzőt tartalmaz – így a felhasználók megfelelő védelem mellett léphetnek ki a világhálóra.

Üzenetküldő teljesen magyarul
A Microsoft új vállalkozásának büszkesége a Windows Live Messenger – a világ egyik legismertebb ingyenes és könnyen használható azonnali üzenetküldő szolgáltatása, amellyel az egyéni felhasználók valós idejű kapcsolat tarthatnak fenn más internet-felhasználókkal. A szolgáltatást már több mint 240 millióan veszik igénybe világszerte. A program egyrészt azonnali üzenetküldést, másrészt hang-és videó kapcsolatra épülő kommunikációs lehetőséget kínál. Segítségével a felhasználók telefonra irányuló hívásokat indíthatnak személyi számítógépükről, és egyszerűen küldhetnek egymásnak képeket és más személyes állományokat.

Fejlettebb kereső
Szintén része a programnak a Windows Live Search elnevezésű eszköz, amely okos kialakításának köszönhetően elmenthető és megosztható, előre meghatározott kritériumokra épülő makró keresési lehetőséget nyújt a felhasználóknak. A Live Search eszközkészlettel gyors és könnyű a keresések, hírkövetések futtatása, az RSS letöltések és blogok fellelése – vagyis tökéletes eszköz az időhiánnyal küszködő egyéni, és a hatékonyságra törekvő üzleti felhasználók számára.


Az MSN
Az MSN havonta több mint 465 millió egyéni felhasználót vonz világszerte. A helyi viszonyokra adaptált MSN verziók 42 piacon, 21 nyelven érhetőek el, így a program világviszonylatban is piacvezető: az egyéni felhasználóknak vonzó tartalmakhoz való hozzáférést, a vállalkozásoknak online hirdetési lehetőséget kínál az egész világon. Az MSN és a Windows Live egymás mellett, egymást kiegészítő szolgáltatásként kerülnek piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.