Hirdetés

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000



|

Hamarosan itt az új multimédiás billentyűzet-egér összeállítás

Hirdetés

A Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 névre hallgató billentyűzet és egér kombináció már megjelenésében is merőben új; ötvözi a futurisztikus designt a felhasználók számára fontos praktikumokkal.

 

ms_mmkbd.jpg

 

Az ultra vékony, mindössze 2,5 cm vastagságú billentyűzet számos extra funkciót kínál használóinak, amelyek között megtalálható például a Media Center gomb, a zenei és képi fájlok azonnali lejátszásának lehetőségével, a Windows Start gomb, amellyel a Windows Start menübe léphetünk, vagy a Gadget gomb, ami lehetővé teszi a leggyakrabban használt alkalmazások gyors elérését. Mindemellett a klaviatúrán a Windows Vistához kapcsolódó gombok egy sor tovább funkció elérését teszik lehetővé, például azonnali kapcsolódást a Windows Live Messengerhez, és onnan azonnali videohívás kezdeményezését.


A csomaghoz tartozó egér szintén a legmodernebb technológiát képviseli, a vezetékek nélküli szabadságon kívül újratöltési lehetőséget is biztosít használójának. A bluetooth-os kapcsolat révén lehetővé teszi a távolról – akár 10 méterről – történő használatot is.


A termék ajánlott fogyasztói ára 40 990 Ft.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.