Hirdetés

Microsoft Wireless Laser Mouse 6000



|

Lassacskán itt a tavasz, a megszokott modellfrissítések ideje. A Microsoft is kihasználja az időpontot.

Hirdetés

Az új 6000-res vezetéknélküli egerek 2,4 GHz-n kommunikálnak a vevőegységgel, amelyet szállítás esetén az egér aljába is elrejthetünk. A tápellátás 2 darab AA elemről vagy akkumulátorról történik, töltő csatlakoztatására nincs lehetőség - a nagyméretű telepek azonban alaposan lesúlyozzák az egyébként rendkívül kellemes fogású egeret.

 

mseger.jpg

 A formatervet leginkább egy alaposan pofoncsapott Logitech MX Revolutionhoz tudnánk hasonlítani, az anyagválaszték sem tér el sokban. Funkciók tekintetében a Microsoft lézeres szenzort, kiterjesztett elem- illetve akkumulátor-üzemidőt, dekdikált nagyító és taskváltó gombot, valamint négy irányú, kattintható görgetőt kínál. Használni kényelmes, szenzora pontos, már csak egyvalamit nem értünk: hol itt az újdonság?


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.