Hirdetés

Minden ötödik európai Firefox-használó magyar



|

Hirdetés

A felmérést a XiTi nevű, francia internet-figyelő cég által auditált nem magán oldalak alapján készítették, közelebbi információ azonban nincs a vizsgált oldalakról. Az adatok alapján a legtöbb Firefox használó Finnországban él (31 százalék), majd Németország következik (23 százalék), s harmadikként mi magyarok szereplünk az alternatív böngészőt használók európai toplistáján.


A felmérést közreadó szervezet - mely egyébként számos európai országot, így Szlovákiát, Szlovéniát, Lettországot, valamint számos balkáni államot nem vizsgált - szerint például hazánkban egy hónap alatt harmadával nőtt a tűzrókát használók aránya. A magyar Mozillazine magazin szerint kontinensünkön a firefoxosok kiemelkedően reprezentáltak, arányuk négy százalékkal felülmúlja a nemzetközi átlagot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.