Hirdetés

Mindenki mindenki ellen



|

Idén is meghirdették a 24 órás programozói versenyt.

Hirdetés

A programozói versenyen a csapatoknak 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy a kiírt feladatot megoldják. Ehhez a legújabb Microsoft technológiákat használhatják (Silverlight, APS.NET 3.5 and Windows Live Services, Live Earth), amelyeket az Interware Szerver Hotelben elhelyezett, nagy teljesítményű szerverről érnek el. Az idei feladat mottója: Discover Yourself (Fedezd fel önmagad), a feladat pontos részleteire azonban csak a helyszínen derül majd fény.

0515slight.jpg
 

A verseny érdekessége, hogy fejlesztő cégek és diákcsapatok egyaránt indulhatnak. A szervezők arra kíváncsiak, hogy éles helyzetben milyen megoldásokat produkálhat a rutin a friss tudással szemben. Természetesen a verseny nem titkolt célja az is, hogy a diákok a piacon már elismert szakemberekkel mérhessék össze a tudásukat, és akár jövőbeni munkahelyüket is megtalálják a verseny alatt.

A verseny időpontja: 2008. május 17-18. Részletesebb információk ezen az oldalon találhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.