Hirdetés

Mindennapra más hátteret!



|

Hirdetés

A program telepítését követően (A másfél megabájtos alapprogram letölthető innen, vagy a www.webshots.com oldalról is) már is használhatjuk a kezdő kollekciót, ám ez bővíthető a galériában található több ezer képpel. A képtárakat csoportokban érdemes letölteni, hiszen a tömörített képhalmaz kevesebb helyet foglal merevlemezünkön - ezek általában önkicsomagoló fájlok, 6-12

képet tartalmaznak, futtatásuk után 1-1,5 megabájtot foglalnak el a winchesteren. Az aktuális háttérkép, mely bitmap formátumú és a Windows könyvtárban található, két megabájtnál több is lehet. Érdemes csínján bánni a letöltésekkel annak, akinek kevés a szabad kapacitása, de a rengeteg táj-, kastély-, virág-, sport-, művészeti- és egyéb képnek ki tudna ellenállni? Persze az aktualitások is megtalálhatóak, mint a karácsonyi, a húsvéti vagy éppen a Valentin napi képek.
A weblapra a felhasználók is küldhetnek képeket (My Photos fül), de megtalálhatók itt a napi képek, az üdvözlőkártyák, és a poszterek oldala is.
A program működtetéséhez elég az elején beállítani néhány adatot. Az első, hogy mennyi időnként váltogassa a hátteret. A második, mivel a program képernyővédőként is működik, hány perc múlva induljanak a képek, milyen időnként kövessék egymást, és milyen legyen az átmenet a képek között. Harmadiknak az esetleges jelszót érdemes beírni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.