Hirdetés

Mindjárt itt az Android 7.1



|

Az NDE63B build állítólag a Pixel és a Pixel XL készülékekkel egyszerre érkezik.

Hirdetés

Sokat szivárogtat mostanában LlabTooFeR, aki úgy értesült, hogy a Google Pixel és a Google Pixel XL okostelefonok októberben jelennek meg, már az Android 7.1-gyel. 

Hirdetés

A jelenlegi buildszám állítólag az NDE63B ehhez a verzióhoz. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 6 és Nexus 9 készülékek tulajdonosai is frissíthetnek majd ugyanerre a kiadásra. 

A Google mindig a legújabb Androiddal teszi elérhetővé a saját készülékeit - a Nexusok egyik nagy előnye, hogy kilométerekkel a többi készülék előtt kapják meg a frissítéseket. 

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Nexus széria nyugdíjba vonul, a helyét a Pixel és a Pixel XL okostelefonok veszik át. Ezek október 4-én mutatkozhatnak be hivatalosan, még tovább fejlődött kamerával és Sony szenzorral, Nexus launcherrel és Google Assistant funkcióval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.