Hirdetés

MiniTool Partition Wizard Pro 9.1 teszt - mindenes partíciókezelő



|

Továbbra is az egyik legjobb partíciókezelőt kínálja a piacon a MiniTool.

Hirdetés

Vannak helyzetek, amikor szükségünk lenne egy újabb partícióra, hogy azon mondjuk kizárólag a szórakozáshoz kapcsolódó fájlokat tároljuk. Az is lehet, hogy az egyiken elfogyott a hely, vagy éppen szükség lenne a rendszernek még vagy 10-20 gigabájtra. 

Hirdetés

A Windows saját lemezkezelője is egész sokoldalú, azonban haladóbb funkcióknál és gyors műveleteknél sokszor jobban járunk egy olyan programmal, amit kifejezetten partíciókezelésre írtak a külsős fejlesztők. Éppen ilyen a MiniTool Partition Wizard is. 

A szoftver régóta az egyik legjobb partíciókezelőnek számít, az ingyenes kiadás mellett pedig van belőle még többet tudó Pro is, ami egy ideje 9.1-es verzióban is elérhető. Ebben tömeges műveletek és sok funkciók is használhatóak. 

Mindent megold

A MiniTool programja egy sokoldalú és hatékony partíciókezelő, ami a normál és a dinamikus lemezeket is képes kezelni, adatvesztés nélkül. Tetszetős grafikus felületén keresztül könnyű kezelni. 

Nem gond vele a partíciók átméretezése, létrehozása, mozgatása, törlése, formázása vagy éppen másolása. Törölhetőek vele az adattárolók és a visszaállítási partíció, sőt, a rendszerpartíció még újraindítás nélkül is kiterjeszthető. A biztonságos törlést is meg tudja oldani, akár külső adathordozókon, memóriakártyákon is. 

Az IDE, SATA, SCSI, USB-s és Firewire csatolós merevlemezekkel egyaránt elboldogul. Több varázslót is építettek a programba, amelyek gyorsan és egyszerűen végigvezetnek a műveleteken. Nem gond akár az operációs rendszer másik meghajtóra másolása sem. 

A Windows 10-et is támogató MiniTool Partition Wizard Pro 9.1 természetesen a partíciókat is el tudja rejteni vagy ha kell, felfedni, új betűjelet rendelni hozzájuk. Összességében továbbra is a legjobb haladó partíciókezelő maradt, ami bármelyik windowsos gépen hasznos kellék lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.