Hirdetés

Mire elég 1 TB tárhely?



|

Te mihez kezdenél egy hatalmas méretű online tárhellyel? Mutatunk néhány felhasználási lehetőséget.

Hirdetés

Egyre több adatot termelünk és fogyasztunk. Egyre szűkösebbnek tűnnek a néhány száz GB-os háttértárak, miközben tíz évvel ezelőtt még gond nélkül megelégedtünk egy 500 GB-os merevlemezzel. Azóta viszont jelentősen nőtt a videók, a fényképek, a szoftverek és a dokumentumok mérete is, ráadásul szerencsére a tárolók és a felhő tárhelyek is jelentősen növekedtek. Az Office 365 részeként például 1 TB OneDrive tárterülethez juthatunk. Mire elég ez az adatmennyiség?

- körülbelül 10 ezer zeneszám
- több mint 100 mozifilm
- 70 ezer fotó (a teljes családi album)
- egymillió dokumentum tárolására

Így megoldható a fontos dokumentumaink adatmentése, és ami ennél is fontosabb: a nélkülözhetetlen fájljaink e módszerrel mindig velünk lehetnek. A OneDrive ezen felül több kellemes meglepetést is tartogat, melyeket bűn lenne nem kihasználni. Mivel felhőalapú szolgáltatásról van szó, így senkit sem fog váratlanul érni, hogy bármilyen böngészőből elérhető a személyes tárhely. Az már azonban nagyobb meglepetés, hogy a böngészőablakban a bal felső pontokra kattintva a OneDrive-on felül további nyolc szolgáltatást érünk el, melyek egymással is szoros kapcsolatban vannak. Ezek között ott a Microsoft-fiókhoz tartozó levelező, egy címtár, naptár, valamint egy komplett, böngészőben használható Office. Ez utóbbi teljesen ingyenes még azoknak is, akik nem rendelkeznek Office 365-előfizetéssel. A jobb sarokra is érdemes rápillantani, mert itt a Skype szolgáltatást találjuk, csupán a kis szövegbuborékra kell kattintanunk.

A PC World 25. születésnapja alkalmából az Office 365 szolgáltatás által nyújtott 1 TB tárhelyet a PC World előfizetés részeként is megvásárolhatod, mindössze 19 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon és Office 365 Personal előfizetésen felül éves vírusvédelmi csomag, android adatmentő alkalmazás és többek között egy professzionális szoftverkarbantartó is került. Ha pedig ennél is többre vágysz, a prémium előfizetés részeként egy FSP külső akkumulátor, ajándék póló és plusz egy választható ajándék is a tiéd lehet. További részletek: pcworld.hu/elofizetes.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.