Hirdetés

Mire kell vigyázni a netes karácsonyi vásárlások előtt?



|

Több biztonsági cég közleményeket, nyilatkozatokat tett közzé annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az online vásárolások ünnepek közeledtével egyre inkább fokozódó kockázataira.

Hirdetés

Felmérések szerint idén már meglehetősen sokan fognak okostelefonokat és egyéb mobil készülékeket bevonni az ünnepi bevásárlásokba. Pontosan erre számít a kiberbűnözés is, érdemes tehát fokozottabban óvatosnak lenni.

Nem legális, felhasználót átverő szoftverek, káros QR-kódok és a közösségépítő weboldalak is komoly veszélyeket rejtenek, érdemes vigyázni és elolvasni a Computerworld cikkét, amely segít a megfelelő felkészülésben.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.