Hirdetés

Mire képes a Chrome 17?



|

A szokványos hibajavítás és apró módosítások mellett biztonságosabbá vált a Google böngészője.

Hirdetés

Megjelent a Google Chrome 17-es stabil verziója, amely a 20 korábbi sebezhetőség befoltozásán túl néhány újdonságot is tartogat. Ilyen például a frissített Ominbox motor, amely a gyakran meglátogatott oldalak előzetes betöltését végzi. Azaz ha például sűrűn látogatjuk a pcworld.hu oldalt, akkor a funkció már a "pcw" kulcsszó begépelését követően - ám még az enter leütése előtt - elkezdi betölteni az oldalt, hogy az a lehető leggyorsabban jelenhessen meg.

 



Ezen felül továbbfejlesztették a fejlesztők az előzmények fület, az új fül gombokról levették a "+" szimbólumot, valamint javítottak a nyomtatási előnézeten. S ami talán a legfontosabb: a Chrome a korábbiaknál sokkal biztonságosabbá vált. A böngésző ugyanis már a letöltött futtatható állományoknál is figyelni fog, jelezve ha egy kártékony alkalmazás tartana gépünk felé.

A biztonsági újdonságokról bővebben testvéroldalunk, a Biztonságportál cikkében olvashat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.