Hirdetés

Mit szólnál egy ajándék Kaspersky-hez?



|

A novemberi PC World részeként most a Kaspersky internetbiztonsági csomagjának fél éves verzióját is bezsebelheted.

Hirdetés

Évek óta remekül szerepel a vírusvédelmi laborok tesztjein a Kaspersky, amelyet rendre az élbolyban találunk. Ennek köszönhetően legutóbbi összehasonlító tesztünkben is egészen a dobogóig menetelt a rendkívül hatékony víruskereső motorjának, és minimális fals riasztásának köszönhetően, ráadásul funkcionalitás terén is a legjobbak közé sorolható. A PC World Plus-on elhelyezett Kaspersky Internet Security (MD) 2016 rendelkezik vírusvédelemmel, tűzfallal, spamszűrővel, szülői felügyelettel, reklámblokkolóval, alkalmazásfelügyelővel, védett banki üzemmóddal és például adatvédelmi modullal.



A PC World novemberi lapszámának olvasói több hónapos tárgyalás eredményeként ingyen telepíthetik a friss internetbiztonsági csomag hat hónapos verzióját, amit korlátozás nélkül használhatnak. Ráadásul a lap mellé az Ashampoo mindenes képmenedzserét, valamint az Office Mesterképzés kiadványunkat is mellékeljük, azon kiadványhoz, amelyben többek között azt is megmutatjuk, hogy mire elég 128 GB RAM. Megtetszett az ajánlat? Keresd a friss lapszámunkat az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.