Hirdetés

Mit szólnál, ha Nutella lenne a következő Android?



|

A Google talán megszavaztatja a következő Android nevét.

Hirdetés

Mostanában sokat pletykálnak az Android következő verziójáról. Azt nem tudni, hogy a multitasking a 6.1-be vagy a 7.0-ba kerül, de az biztos, hogy a kettő közül valamelyik (vélhetően az utóbbi) már Android N néven jön. 

Hirdetés

Azt, hogy mit jelent az N, még maga a Google sem tudja. Persze eddig minden rendszer egy édességről kapta a nevét, ezért tippelgetni lehet.

Sundar Pichai, a cég ügyvezetője pedig azt mondta, talán meg is szavaztatják online a nevet. 

Pichai arról is beszélt Indiában, hogy ha tényleg lesz szavazás, és minden indiai szavaz, akkor az Android N jó eséllyel indiai nevet kaphat. 

Az Android N persze minden bizonnyal 2016 második felében érkezik, így még sokat kell rá várni. 

Egyelőre azért egy indiai névnél valószínűbb forgatókönyvnek tűnik az Android N számára a Nougat vagy a Nutella. Nektek melyik tetszene? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.