Hirdetés

Mobillal nyíló hotelszobák



|

Ha utazásról van szó, minden egyszerűsítés jól jön.

Hirdetés

Ilyen jegy, olyan kártya, amolyan kulcs - ha az ember elutazik, rengeteg apróságra kell odafigyeljen. A Northwest és az Alaska légitársaságok jól ismerik az érzést, és némi könnyebbséggel kedveskednek az őket választó utazóknak, például elektronikus beszállókártyát használhatunk a mobiltelefonunk segítségével a papírjegyek helyett. Most ez a technológia eljuthat végre a hotelekbe is.

 

 

 

 


A Holiday Inn az egyik ismert szállodalánc, épületei világszerte rengeteg országban megtalálhatóak. Ezért sok üzletember, vagy nyaralni induló család választja valamelyik hoteljüket utazásai során. A USA Today című újságnak tett nyilatkozatuk szerint most arra készülnek, hogy a náluk megszállók kényelmét még teljesebbé tegyék az Open Ways társaság mobiltechnológiájának segítségével. Foglaláskor regisztrálsz a szálloda honlapján, letöltöd a megfelelő szoftvert a telefonodra, majd amikor megérkezel a hotelbe, csak megnyitod a visszaigazoló e-mailt a mobilodon, és az ajtón elhelyezett speciális szenzor elé tartod. Az ajtó máris nyitva, megspórolva számodra a recepción való sorbanállást a kulcsodért.


Kezdetben egy houstoni és egy chicagoi Holiday Innben fogják bevezetni a rendszert, majd, ha beválik, szépen lassan elterjedhet. Természetesen bármelyik hotelben bejelentkezhetünk ily módon, amelyik felszereli a szenzorokat, a használathoz szükséges szoftver pedig a legtöbb e-mail-képes mobilon futtatható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.