Hirdetés

Mobiltelefonos Skype kliensprogram



|

Hirdetés


Az E-Plus az első mobilszolgáltató, amely partnerkapcsolatot létesített a Skype VoIP telefonálóprogrammal. Mostantól tehát bárki kihasználhatja ennek előnyeit, aki rendelkezik 3G előfizetéssel és annak használatára alkalmas mobiltelefonnal az E-Plusnál. A Skype célja minél több felhasználó számára eljuttatni szolgáltatásait, így természetesen gondoltak azokra is, akik nem rendelkeznek számítógéppel, vagy csak épp nem ülnek annyit előtte. Túlzásba azonban nem vihetik a terjeszkedést, mert ez a módszer jelentősen lefogjalja az adatkommunikáció vezetéknélküli csatornáit.

Bejelentették továbbá, hogy a Motorolával is aláírtak egy szerződést, melynek értelmében a Skype-pal közösen kifejleszthenek egy direkt mobil platformra szánt szoftvert. Így hamarosan egy egész termékcsalád fog megjelenni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.