Hirdetés

Modern köntösben játszhatóak az Atari klasszikusai



|

Az Atari Vault a korszak 100 kiváló játékát kínálja online multiplayerrel, kontroller támogatással.

Hirdetés

Az Atari eredeti ígéretéhez hűen kiadta különleges kollekcióját. Az Atari Vault összesen 100 klasszikus programot vonultat fel a cég aranykorából, a 70-es, 80-as évekből. Az arcade és 2600-as platformokra megjelent játékokhoz nem nyúltak hozzá, mindegyiket eredeti minőségében élvezhetjük a modern, mégis retro jellegű kezelőfelület segítségével.

Hirdetés

A régi versengést felidézendő online- és helyi multiplayer csatákat is megvívhatunk, pontszámainkat pedig ranglistákon oszthatjuk meg. A gyűjtemény Steam Controller támogatást is kapott, aminek érintőpadja az eredeti trackball hangulatát hivatott visszaadni. A retro iránt érdeklődőknek érdekes lehet az Archívum, amiben a játékok korabeli csomagolását és az arcade gépeket tekinthetjük meg 360 fokban, de a soundtrack is külön meghallgatható.

Az Atari Vault olyan klasszikusokat vonultat fel, mint az Asteroids, a Centipede, a Missile Command, a Tempest, vagy éppen a Warlords. Aki szeretné emulátorok nélkül, modern körítéssel kipróbálni a korszak nagyágyúit, most akciósan, 16,99 euróért vásárolhatja meg a kollekciót Steamen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.