Hirdetés

Moomin-völgy a víruskeresőben



|

Az F-Secure új terméke a Moomin-völgy szereplőivel csábítja vevőit

Hirdetés

A termék április 17-e után angol és japán nyelvű változatban vásárolható meg az interneten.

A Moomin figurákat Tove Jansson, finn író alkotta meg az 1940-es években, és napjainkban is rendkívül népszerűek Finnországban, Japánban, a skandináv és más európai országokban. Magyarországon hétről-hétre a Duna Televízió műsorán lehet találkozni a Moominokkal. A Moominok pozitív, nyitott, toleráns és nagylelkű életszemléletükről ismertek, a veszélyeket optimista hozzáállással és bátorsággal kerülik el.

"Véleményem szerint a vírusírók sok tekintetben hasonlítanak Moomin-völgy Szimatjára. Az F-Secure-t világszerte arról ismerik, hogy rendkívül gyorsan reagál a legújabb IT-biztonsági fenyegetésekre, amelyeket a Szimathoz hasonló kellemetlen alakok folyamatosan fejlesztenek. Ezért választottuk példaképünknek az energikus és rettenthetetlen kis Myt, és készen állunk, hogy megfeleljünk ennek a nemes szerepnek, és felvegyük a harcot a Szimatokhoz hasonló gonosztevőkkel", nyilatkozta Mikko Hyppönen, az F-Secure kutatási igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.