Hirdetés

Mostantól delta frissítéseket kap a Vivaldi



|

Az eddig megszokott töredékére csökken a letöltendő patchek mérete.

Hirdetés

Az első stabil kiadásának elérhetővé válása óta nagyjából havonta érkezett újabb kiadás a Vivaldi böngészőből. A Chrome-tól és a Firefoxtól eltérően a Vivaldi esetében az aktuális verzióra való frissítés eddig úgy működött, hogy le kellett tölteni az új kiadás teljes méretű, olyan 40 megabájtos telepítőkészletét. A többség számára ez feltehetően nem jelent óriási problémát, azonban az adatforgalmi korlátos kapcsolatok esetében minden megabájt számít.


Hirdetés


A Vivaldi most az 1.5.626.8-as kiadással felzárkózott a riválisokhoz, a böngésző mostantól delta frissítéseket használ. Ez azt jelenti, hogy a letöltendő frissítésben csak a régi és az új verzió közt eltérést mutató állományok vannak benne, a változatlan fájlokat nem tölti le újból a frissítőprogram. A delta frissítések konkrét letöltési mérete patchenként eltérő lesz, de 40 helyett csak néhány megabájtra kell gondolni.


(Forrás: Ghacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.