Hirdetés

Mozgásban az új Unreal Tournament



|

Megérkezett az első videó a korszakalkotónak szánt új Unreal Tournament játékból.

Hirdetés

Jó néhány év eltelt már azóta, hogy utoljára lövöldözhettük egymást önfeledten. Az Epic Games klasszikus shootere azonban hamarosan újraéled, és mint korábban, ezúttal is komoly hatással lehet az akciójátékok jövőbeni fejlődésére. A Joystiq által megszerzett első videóban mozgásban is láthatjuk az Unreal Tournament korai verzióját, ami nem több és nem kevesebb, mint aranykorában volt.

Hirdetés

Az alábbi videóban egy átlagos deatmatch lövöldözésbe nyerhetünk betekintést, bár a fejlesztők szerint ez még csak egy alap alfa verzió. Túl sok mindent nem láthatunk a pályán körbe-körbe szaladgáló és egymásra vadászó játékosokon túl, ám ez egyfajta kóstoló a játékipar jövőjéből is.



Az Unreal Engine 4 19 dolláros havidíjért már liszenszelhető, ezért cserébe betekintést nyerhetünk az új játékba is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.