Hirdetés

MS Bluetooth Notebook Mouse 5000



|

A végeláthatatlan mennyiségű Microsoft rágcsálók új típusa a Bluetoothon kommunikáló Notebook Mouse 5000.

Hirdetés

Kifejezetten mobil felhasználásra készült, mindössze egy vevőegység tartozik hozzá – de egyébiránt rendkívül kezes, precíz jószág. Energiatakarékos, hiszen a benne lévő elemet vagy akkumulátort átlagos használat esetén elegendő háromhavonta cserélni, de a görgető alatt található, akkumulátort ábrázoló figyelmeztető jelzés jó előre tájékoztat minket az alacsony töltöttségről, hogy ne kerüljünk kínos helyzetbe.

 

msmouse.jpg

 

Meglehetősen masszív érzetet kelt (bár nem annyira, mint nagyobb testvére, a Notebook Mouse 8000), mindazonáltal kellemes használni. Óriási előnye a precíz lézeres szenzor, amely 1000 dpi felbontásra képes, így akár profi grafikusi munkára is fogható, és játékok terén sincs miért szégyenkeznie – már amennyiben kényelmesnek találjuk a parányi jószágot. Sajnálatos módon megkérik az árát – mi úgy éreztük, hogy ennyi pénzért mutathatna valamivel többet.

 

Adatok:

  • 1000 DPI-s lézeres szenzor
  • Bluetooth csatoló
  • Energiatakarékos működés

Értékelés:

Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000

Előny: energiatakarékos, masszív

Hátrány: drága

Teljesítmény: 92

Szolgáltatás: 73

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.